- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Zalmhapjes met knoflookboter
Zalmhapjes met knoflookboter
- Totale tijd 16min
- 10min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
700 g Verse zalmfilets (ongeveer 6 stuks)
3 el Olijfolie
2 snuifje Gerookte paprikapoeder
2 tl Dille
Zout, peper
50 g Knoflook- en peterselieboter
5 tl Citroensap
Bereiding
Stap 1 /4
Snijd de zalm in hapklare stukjes. Doe de stukjes in een grote kom met de olijfolie, gerookte paprikapoeder, dille, zout en peper. Meng voorzichtig door elkaar.
Stap 2 /4
Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Selecteer het VIS-programma op 200°C gedurende 6 minuten (pas de bereidingstijd naar smaak aan). Leg 4 stukken vis op de plaat in lade 1. Zet lade 2 aan. Selecteer het VIS-programma op 200°C gedurende 6 minuten (pas de bereidingstijd naar smaak aan). Leg 2 stukken vis op de plaat in lade 2. Druk op START om het kookproces te starten.
Stap 3 /4
Zorg ervoor dat de vis goed gaar is; dit kan variëren afhankelijk van de grootte van de stukken. Verleng de tijd met een extra 1 min, indien nodig, tot de vis roze en stevig is en gemakkelijk schilfert met een vork.
Stap 4 /4
Smelt de knoflookboter 15-30 seconden in de magnetron, roer het citroensap erdoor en giet over de vis. Serveer direct. Serveer met mediterrane groenten. Kan ook geserveerd worden met rijst of pasta.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
