Zalmblanquette met sinaasappelzeste
- Totale tijd 37min
- 20min
Voorbereidingstijd - 17min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
600 g Zalm
300 g Pastinaken
300 g Wortels
1 Appelsien
30 g MAGGI-gevogeltefond
1 el Vloeibare room
10 takje Bieslook
20 cl Water
Accessoires
Menger
Bereiding
Stap 1 /4
Rasp de sinaasappelzeste. Doe de zeste in de kom van de keukenmachine.
Stap 2 /4
Voeg de in schuifjes gesneden wortelen, de in blokjes van 2 cm gesneden pastinaak, de gevogeltefond, de gehakte bieslook en het water toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /4
Voeg de in grote blokjes gesneden zalm toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /4
Leg de crème op de bodem van een schaal. Voeg de bereiding toe en dien op.