- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Zalm met cajunkruiden en sperziebonen met knoflook
Zalm met cajunkruiden en sperziebonen met knoflook
- Totale tijd 20min
- 5min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
Voor de vis:
4 Zalmfilets (ongeveer 150 per stuk)
2 el Olijfolie
4 el Cajunkruiden
Zout, peper
Voor de sperziebonen:
400 g Sperziebonen
2 el Olijfolie
2 teentje Fijngesneden knoflook
1 el Fijngesneden koriander
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /7
Meng in een kom de cajunkruiden met de olijfolie. Verdeel het mengsel met een kwast over de zalmfilets. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 2 /7
Meng de sperziebonen in een kom met de olijfolie, knoflook en kruiden. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3 /7
Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het VIS-programma 8 minuten aan op 200 °C. Leg de zalmfilets op de plaat in lade 1. Zet lade 2 aan. Zet het GROENTEN-programma 15 minuten aan op 200 °C. Leg de sperziebonen op de plaat in lade 2.
Stap 4 /7
Druk op SYNC zodat beide op hetzelfde moment klaar zijn. Druk op START om beide kookprocessen te starten.
Stap 5 /7
Draai de zalm en de groenten halverwege het kookproces om.
Stap 6 /7
Controleer of het goed gaar is en bak indien nodig nog een paar minuten extra.
Stap 7 /7
Schep vlak voor het opdienen zoete chilisaus over de zalm en bestrooi met rode chilipeper, bosuitjes en sesamzaadjes. Serveer de groenten direct met een partje limoen en bestrooi met koriander.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
