- Homepage
- Recipe Details Page
Zalm tikka masala
- Totale tijd 27min
- 15min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
4 Zalmfilets
1 Ui
2 teentje Look
1 Tomaat
1.5 el Gember
2.5 el Garam masala
1.5 el Tomatenpuree
25 cl Kokosmelk
olie
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /5
Voor dit recept heb je het Extra Crisp-deksel nodig. Maak de ingrediënten klaar.
4 Zalmfilets 1 Ui 2teentje Look 1 Tomaat 1.5el Gember 2.5el Garam masala 1.5el Tomatenpuree 25cl Kokosmelk
Stap 2 /5
Giet olie in de kom.
olie
Stap 3 /5
Sauteer de ui. Voeg de knoflook en tomaat toe en laat enkele minuten karameliseren.
1 Ui 2teentje Look 1 Tomaat
Stap 4 /5
Voeg de kruiden, tomatenpuree en kokosmelk toe. Roer goed en voeg de zalm toe.
4 Zalmfilets 1.5el Gember 2.5el Garam masala 1.5el Tomatenpuree 25cl Kokosmelk
Stap 5 /5
Leg het Extra Crisp-deksel op de pan en start het Handmatig-programma: 15 min. op 200 °C.