Zalm tikka masala
- Totale tijd 27min
- 15min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
4 Zalmfilets
1 Ui
2 teentje Look
1 Tomaat
1.5 el Gember
2.5 el Garam masala
1.5 el Tomatenpuree
25 cl Kokosmelk
olie
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /5
Voor dit recept heb je het Extra Crisp-deksel nodig. Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /5
Giet olie in de kom.
Stap 3 /5
Sauteer de ui. Voeg de knoflook en tomaat toe en laat enkele minuten karameliseren.
Stap 4 /5
Voeg de kruiden, tomatenpuree en kokosmelk toe. Roer goed en voeg de zalm toe.
Stap 5 /5
Leg het Extra Crisp-deksel op de pan en start het Handmatig-programma: 15 min. op 200 °C.