Zalm met saus-witte asperge
Moulinex
Recept door Moulinex

Zalm met saus-witte asperge

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 13min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    3min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 2 Zalmmoten

  • 0.5 Witte ui, gepeld en gehakt

  • 1 tl Vloeibare honing (of ahornsiroop)

  • 15 g Roggebrood (of ander brood)

  • 10 cl Vloeibare room

  • 150 g Gekookte witte asperges (uit blik)

  • 5 cl Water

  • 2 el Plantaardige olie voor bakken en braden

  • 5 druppel Tabasco © (optioneel)

  • Zout, peper

Bereiding

Stap 1 /7

Bereid de ingrediënten.

Stap 2 /7

Giet de olie erbij.

Stap 3 /7

Laat de zalm aan één kant aankleuren. Haal dit vervolgens uit de kuip.

Stap 4 /7

Voeg de ui en asperges toe. Schraap de aanbaksels van de bodem en randen.

Stap 5 /7

Voeg de andere ingrediënten toe. Plaats de zalm er weer op. Breng op smaak met peper en zout.

Stap 6 /7

Snelkookfunctie: 3 min.

Stap 7 /7

Verwijder de zalm. Mix de saus en dien op.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228