Zalm met saus-witte asperge
- Totale tijd 13min
- 10min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
2 Zalmmoten
0.5 Witte ui, gepeld en gehakt
1 tl Vloeibare honing (of ahornsiroop)
15 g Roggebrood (of ander brood)
10 cl Vloeibare room
150 g Gekookte witte asperges (uit blik)
5 cl Water
2 el Plantaardige olie voor bakken en braden
5 druppel Tabasco © (optioneel)
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Giet de olie erbij.
Stap 3 /7
Laat de zalm aan één kant aankleuren. Haal dit vervolgens uit de kuip.
Stap 4 /7
Voeg de ui en asperges toe. Schraap de aanbaksels van de bodem en randen.
Stap 5 /7
Voeg de andere ingrediënten toe. Plaats de zalm er weer op. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie: 3 min.
Stap 7 /7
Verwijder de zalm. Mix de saus en dien op.