Zalm met gember en bonen
- Totale tijd 13min
- 10min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
2 Zalmmoot
0.5 Verse gember, geschild en in fijne reepjes gesneden
0.25 Limoen
125 g Gepelde bonen, diepgevroren
125 g Sperziebonen in kleine stukjes
1 Gesnipperde sjalotten
Zout en peper
10 cl Water
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Snijd de sjalotten fijn.
Stap 3 /8
Snijd de gember in lange repen.
Stap 4 /8
Doe de olie in de kuip.
Stap 5 /8
Voeg de sjalotten, gember en suiker toe. Karamelliseer lichtjes. Voeg alle bonen en een beetje limoenschil toe.
Stap 6 /8
Breng het gerecht op smaak. Meng alles goed. Leg de vis op de groenten. Voeg het water toe.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie
Stap 8 /8
Breng het gerecht op smaak met citroensap. Dien op!