- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Zalm met citroensaus
Zalm met citroensaus
- Totale tijd 15min
- 10minVoorbereidingstijd 
- 5minGaartijd 
- 0minAfkoeltijd 
Ingrediënten
6 personen
- 6 straaltje Zalm 
- 1.5 De zeste en het sap van een citroen 
- 3 teentje Teentjes knoflook, gepeld en gehakt 
- 1.5 stengel Gehakte selder 
- 6 el Vette room 
- 300 ml Witte wijn 
- 6 takje Bladpeterselie 
- 3 el Olijfolie 
- Zout, peper 
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Giet de olie in de pan.
Stap 3 /6
Stoof de knoflook met de selder aan.
Stap 4 /6
Doe de zalmfilets erbij en giet de witte wijn erover.
Stap 5 /6
Laat de bereiding snelkoken.
Stap 6 /6
Voeg het sap en de zeste van de citroen, de room, zout en peper toe. Meng en dien op met de peterselie.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
