Zalm met citroensaus
- Totale tijd 15min
- 10min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
6 straaltje Zalm
1.5 De zeste en het sap van een citroen
3 teentje Teentjes knoflook, gepeld en gehakt
1.5 stengel Gehakte selder
6 el Vette room
300 ml Witte wijn
6 takje Bladpeterselie
3 el Olijfolie
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Giet de olie in de pan.
Stap 3 /6
Stoof de knoflook met de selder aan.
Stap 4 /6
Doe de zalmfilets erbij en giet de witte wijn erover.
Stap 5 /6
Laat de bereiding snelkoken.
Stap 6 /6
Voeg het sap en de zeste van de citroen, de room, zout en peper toe. Meng en dien op met de peterselie.