- Homepage
- Recipe Details Page
Zalm met citroensaus
- Totale tijd 15min
- 10min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
6 straaltje Zalm
1.5 De zeste en het sap van een citroen
3 teentje Teentjes knoflook, gepeld en gehakt
1.5 stengel Gehakte selder
6 el Vette room
300 ml Witte wijn
6 takje Bladpeterselie
3 el Olijfolie
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
6straaltje Zalm 1.5 De zeste en het sap van een citroen 3teentje Teentjes knoflook, gepeld en gehakt 1.5stengel Gehakte selder 6el Vette room 300ml Witte wijn 6takje Bladpeterselie 3el Olijfolie Zout, peper
Stap 2 /6
Giet de olie in de pan.
3el Olijfolie
Stap 3 /6
Stoof de knoflook met de selder aan.
3teentje Teentjes knoflook, gepeld en gehakt 1.5stengel Gehakte selder
Stap 4 /6
Doe de zalmfilets erbij en giet de witte wijn erover.
6straaltje Zalm 300ml Witte wijn
Stap 5 /6
Laat de bereiding snelkoken.
Stap 6 /6
Voeg het sap en de zeste van de citroen, de room, zout en peper toe. Meng en dien op met de peterselie.
1.5 De zeste en het sap van een citroen 6el Vette room 6takje Bladpeterselie Zout, peper