Zalm met cajunkruiden en sperziebonen met knoflook - Recepten Dual EasyFry&Grill | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Zalm met cajunkruiden en sperziebonen met knoflook

ratings.0

- /5 -

  • Totale tijd 20min
  • Voorbereidingstijd
    5min
  • Gaartijd
    15min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • Voor de vis:

  • 4 Zalmfilets (ongeveer 150 per stuk)

  • 2 el Olijfolie

  • 4 el Cajunkruiden

  • Zout, peper

  • Voor de sperziebonen:

  • 400 g Sperziebonen

  • 2 el Olijfolie

  • 2 teentje Fijngesneden knoflook

  • 1 el Fijngesneden koriander

  • Zout, peper

Bereiding

Stap 1 /7

Meng in een kom de cajunkruiden met de olijfolie. Verdeel het mengsel met een kwast over de zalmfilets. Breng op smaak met zout en peper.

  • 4 Zalmfilets (ongeveer 150 per stuk)
  • 2el Olijfolie
  • 4el Cajunkruiden
  • Zout, peper

Stap 2 /7

Meng de sperziebonen in een kom met de olijfolie, knoflook en kruiden. Breng op smaak met zout en peper.

  • 400g Sperziebonen
  • 2el Olijfolie
  • 2teentje Fijngesneden knoflook
  • 1el Fijngesneden koriander
  • Zout, peper

Stap 3 /7

Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het VIS-programma 8 minuten aan op 200 °C. Leg de zalmfilets op de plaat in lade 1. Zet lade 2 aan. Zet het GROENTEN-programma 15 minuten aan op 200 °C. Leg de sperziebonen op de plaat in lade 2.

Stap 4 /7

Druk op SYNC zodat beide op hetzelfde moment klaar zijn. Druk op START om beide kookprocessen te starten.

Stap 5 /7

Draai de zalm en de groenten halverwege het kookproces om.

Stap 6 /7

Controleer of het goed gaar is en bak indien nodig nog een paar minuten extra.

Stap 7 /7

Schep vlak voor het opdienen zoete chilisaus over de zalm en bestrooi met rode chilipeper, bosuitjes en sesamzaadjes. Serveer de groenten direct met een partje limoen en bestrooi met koriander.