Zalm met cajunkruiden en sperziebonen met knoflook
- Totale tijd 20min
- 5min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
Voor de vis:
4 Zalmfilets (ongeveer 150 per stuk)
2 el Olijfolie
4 el Cajunkruiden
Zout, peper
Voor de sperziebonen:
400 g Sperziebonen
2 el Olijfolie
2 teentje Fijngesneden knoflook
1 el Fijngesneden koriander
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /7
Meng in een kom de cajunkruiden met de olijfolie. Verdeel het mengsel met een kwast over de zalmfilets. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 2 /7
Meng de sperziebonen in een kom met de olijfolie, knoflook en kruiden. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 3 /7
Zet het apparaat aan. Zet lade 1 aan. Zet het VIS-programma 8 minuten aan op 200 °C. Leg de zalmfilets op de plaat in lade 1. Zet lade 2 aan. Zet het GROENTEN-programma 15 minuten aan op 200 °C. Leg de sperziebonen op de plaat in lade 2.
Stap 4 /7
Druk op SYNC zodat beide op hetzelfde moment klaar zijn. Druk op START om beide kookprocessen te starten.
Stap 5 /7
Draai de zalm en de groenten halverwege het kookproces om.
Stap 6 /7
Controleer of het goed gaar is en bak indien nodig nog een paar minuten extra.
Stap 7 /7
Schep vlak voor het opdienen zoete chilisaus over de zalm en bestrooi met rode chilipeper, bosuitjes en sesamzaadjes. Serveer de groenten direct met een partje limoen en bestrooi met koriander.