Zachte enchilada’s van rundergehakt
- Totale tijd 3u 33min
- 25min
Voorbereidingstijd - 3u 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
0.5 Ajuin
0.5 dobbelsteentje Rode paprika
1 el Neutrale olie
200 g Gehakt rundvlees
1 el Chilikruiden
170 g Gegaarde en uitgelekte rode bonen
50 g Tomatenconcentraat
4 Tarwetortilla’s
200 g Bereide tomatensaus
60 g Geraspte cheddar
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /8
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /8
Hak de ajuin fijn.
Stap 3 /8
Bak de ajuin en de paprika in olie gedurende 5 minuten.
Stap 4 /8
Voeg het vlees en de kruiden toe. Breng op smaak met zout. Laat 3 minuten bakken.
Stap 5 /8
Voeg de bonen en het tomatenconcentraat toe. Vul de tortilla’s en rol ze op. Giet 100 g tomatensaus in de pan.
Stap 6 /8
Leg de dichtgemaakte tortilla’s op. Giet de rest van de tomatensaus over de tortilla’s. Bestrooi met cheddar.
Stap 7 /8
Langzaam koken op lage temperatuur.
Stap 8 /8
Dien warm op.