Zachte enchilada’s van rundergehakt - Recepten iCookeo 9in1 | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Zachte enchilada’s van rundergehakt

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 3u 33min
  • Voorbereidingstijd
    25min
  • Gaartijd
    3u 8min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 0.5 Ajuin

  • 0.5 dobbelsteentje Rode paprika

  • 1 el Neutrale olie

  • 200 g Gehakt rundvlees

  • 1 el Chilikruiden

  • 170 g Gegaarde en uitgelekte rode bonen

  • 50 g Tomatenconcentraat

  • 4 Tarwetortilla’s

  • 200 g Bereide tomatensaus

  • 60 g Geraspte cheddar

  • Zout, peper

Bereiding

Stap 1 /8

Maak de ingrediënten klaar.

  • 0.5 Ajuin
  • 0.5dobbelsteentje Rode paprika
  • 1el Neutrale olie
  • 200g Gehakt rundvlees
  • 1el Chilikruiden
  • 170g Gegaarde en uitgelekte rode bonen
  • 50g Tomatenconcentraat
  • 4 Tarwetortilla’s
  • 200g Bereide tomatensaus
  • 60g Geraspte cheddar
  • Zout, peper

Stap 2 /8

Hak de ajuin fijn.

  • 0.5 Ajuin

Stap 3 /8

Bak de ajuin en de paprika in olie gedurende 5 minuten.

  • 0.5 Ajuin
  • 0.5dobbelsteentje Rode paprika
  • 1el Neutrale olie

Stap 4 /8

Voeg het vlees en de kruiden toe. Breng op smaak met zout. Laat 3 minuten bakken.

  • 200g Gehakt rundvlees
  • 1el Chilikruiden
  • Zout, peper

Stap 5 /8

Voeg de bonen en het tomatenconcentraat toe. Vul de tortilla’s en rol ze op. Giet 100 g tomatensaus in de pan.

  • 170g Gegaarde en uitgelekte rode bonen
  • 50g Tomatenconcentraat
  • 4 Tarwetortilla’s
  • 200g Bereide tomatensaus

Stap 6 /8

Leg de dichtgemaakte tortilla’s op. Giet de rest van de tomatensaus over de tortilla’s. Bestrooi met cheddar.

  • 200g Bereide tomatensaus
  • 60g Geraspte cheddar

Stap 7 /8

Langzaam koken op lage temperatuur.

Stap 8 /8

Dien warm op.

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228