- Homepage
- Recipe Details Page
Wortelsoep met gamba's
- Totale tijd 18min
- 15min
Voorbereidingstijd - 3min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (16)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
20 Gamba's, rauw, gepeld
500 g Geschraapte wortels, overlangs in 2, fijngehakt
6 Bolletjes bosui, gewassen, wit en groen gedeelte, gesnipperd
0.5 tl Kurkuma
20 Kerstomaten, gewassen en in 2 gesneden
2 el Verse koriander, gewassen en gehakt
40 cl Water
25 cl Kokosmelk
Zout, peper
2 el Olie
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Doe de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Bruin de gamba's in de pan en verwijder. Voeg de tomaatjes toe. Gaar enkele minuten en haal uit de pan.
Stap 4 /6
Doe het wit van de bosui, de wortelen, het water en de kokosmelk in de kom. Breng op smaak met zout, peper en kurkuma.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Voeg gamba's, tomaat, koriander en het groen van bosui toe. Laat 3 minuten rusten.