- Homepage
- Recipe Details Page
Witte bonen op italiaanse wijze
- Totale tijd 17min
- 15min
Voorbereidingstijd - 2min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
200 g Witte bonen, gekookt
200 g Venkel, gewassen, fijngesneden
80 g Spinazie, gewassen en grof gesneden
2 bladje Laurier
0.5 Citroen (sap)
1 el Basilicum, gewassen en fijngehakt
0.5 Zoete ui, geschild en fijngehakt
1 el Geraspte Parmezaanse kaas
1 el Geroosterde pijnboompitten
1 el Olijfolie
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Warm de olie op in de kom.
Stap 3 /6
Karamelliseer de ui en venkel. Voeg de spinazie toe en laat al roerend garen om het volume te verminderen.
Stap 4 /6
Voeg de laurier en 8 cl water toe. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Voeg basilicum, pijnboompitten, citroensap toe. Versier met Parmezaanse kaas.