Waterzooi
- Totale tijd 22min
- 15min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
150 g Diepgevroren uien
250 g Groente julienne
500 g Kippenborst in blokjes 25 g
800 ml Gevogeltebouillon
75 ml Vloeibare room
40 g Bloem
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Voeg de uien, de groente julienne, de kippenborst in blokjes toe in de pot.
Stap 3 /6
Bruin de ingrediënten gedurende ongeveer 2 minuten.
Stap 4 /6
Voeg de rest van de ingrediënten toe en meng.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie: 7 min
Stap 6 /6
Kruid en dien vervolgens op.