- Homepage
- Waterzooi met zalm
Waterzooi met zalm
- Totale tijd 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
1 Zalmsteak
50 g Aardappelen
2.5 Wortel
0.5 Bleekselderij
3 ml Vloeibare room
0.5 el Bieslook
Olijfolie
Zout en peper
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /7
Schil de wortelen en aardappelen en snijd ze in blokjes. Verwijder het vel van de zalmmootjes
Stap 3 /7
Besprenkel met olijfolie en leg de zalmmootjes erop. Bak 1 minuut aan elke kant.
Stap 4 /7
Bak de zalmmootjes 3 minuten aan elke kant. Houd de zalm uit de pan.
Stap 5 /7
Voeg de blokjes wortel, aardappelen en selderij toe. Voeg de room, zout en peper toe.
Stap 6 /7
Koken onder druk
Stap 7 /7
Serveer het bakje uit het vat en voeg de zalm toe. Hak de bieslook fijn en strooi over de zalm. Eet smakelijk!