- Homepage
- Recipe Details Page
Warme of koude gazpacho
- Totale tijd 20min
- 15min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
600 g Tomaten, gepeld en in vieren gesneden
150 g Witte ui, gepeld en in stukken gesneden
3 teentje Look, gepeld en ontdaan van de kiem
150 g Rode paprika, geschild, ontdaan van pitten, gesneden
3 Plak(ken) wit brood (zonder korst)
3 el Sherryazijn (of andere azijn)
18 Blaadjes verse basilicum
3 tl Suiker
90 cl Water
Olijfolie van zeer goede kwaliteit
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Schil en hak de witte uien in stukken.
Stap 3 /8
Peel en ontdoe de look.
Stap 4 /8
Peel en ontdoe de paprika. Hak in blokken.
Stap 5 /8
Doe alle ingrediënten in de kuip, behalve de basilicum. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 6 /8
Snelkookfunctie: 5 min.
Stap 7 /8
Mix fijn.
Stap 8 /8
Warm of gekoeld eten, bestrooid met basilicum en besprenkeld met olijfolie.