Vitello tonnato
- Totale tijd 33min
- 20min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
1 kg Kalfsgebraad
90 g Ui
150 g Wortel
60 g Selderijtak
15 cl Witte wijn
200 g Tonijn in blik, uitgelekt
3 tl Kappertjes in azijn
6 Filets gepekelde ansjovis, gespoeld (of ansjovis in olie)
150 g Mayonaise
3 Hard eigeel
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Mix de tonijn, kappertjes, ansjovis, eigeel en mayonaise. Bewaar het in de kom van de mixer. Doe een scheutje olie in de kuip.
Stap 3 /6
Kleur het gebraad langs elke kant aan. Neem het weg en deglaceer met de witte wijn. Voeg de groenten in de kom.
Stap 4 /6
Breng op smaak met peper en zout. Leg het gebraad op de groenten. Voeg 10 cl water toe.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Mix de tonijn met de groenten. Dien het gebraad en de saus, koud, op.