Verloren-broodpudding
- Totale tijd 35min
- 15min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
1 Eieren
25 g Suiker
50 cl Melk
1 el Aroma van sinaasappelbloesem
4 Sneden brioche
Poedersuiker (als garnering)
Ronde bakvorm, bekleed met bakpapier
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Meng de eieren en de suiker.
Stap 3 /7
Voeg de melk en het sinaasappelbloesemwater toe.
Stap 4 /7
Dompel de sneetjes briochebrood in dit mengsel. Doe ze in de ingevette en bepoederde ronde vorm.
Stap 5 /7
Dek de vorm af met folie. Zet de vorm in het stoommandje en plaats dit vervolgens in de kuip gevuld met 20 cl water.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie: 20 min
Stap 7 /7
Snij de pudding los met een mesje en haal hem uit de vorm. Bestrooi de pudding met poedersuiker en dien hem lauw op. Werk af met enkele stukjes appelsien.