Vegetarische rode curry
- Totale tijd 22min
- 15min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
1.5 el Kokosnootolie
1.5 Gepelde en versnipperde rode ui(en)
5 cm Sjalot, geschild en fijngehakt
3 teentje Knoflookteentje(s), gepeld en versnipperd
5 Wortels, geschild en in juliennestijl gesneden
1.5 Rode peper, ontzaad en in juliennestijl gesneden
3 tl Rode currypasta
30 cl Kokosmelk
15 cl Water
600 g Gekookte kikkererwten, gespoeld en uitgelekt
1.5 Fijngehakte paksoi
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /6
Giet de kokosnootolie in de kookpan.
Stap 3 /6
Bak de ui, gember en look. Voeg de wortels, pepers en currypasta toe. Meng.
Stap 4 /6
Voeg daarna de kokosmelk en het water toe.
Stap 5 /6
Snelkoken
Stap 6 /6
Voeg de paksoi en kikkererwten toe, laat daarna gedurende 2 minuten sudderen.