- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Vegetarische rode curry
Vegetarische rode curry
- Totale tijd 22min
- 15min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
1.5 el Kokosnootolie
1.5 Gepelde en versnipperde rode ui(en)
5 cm Sjalot, geschild en fijngehakt
3 teentje Knoflookteentje(s), gepeld en versnipperd
5 Wortels, geschild en in juliennestijl gesneden
1.5 Rode peper, ontzaad en in juliennestijl gesneden
3 tl Rode currypasta
30 cl Kokosmelk
15 cl Water
600 g Gekookte kikkererwten, gespoeld en uitgelekt
1.5 Fijngehakte paksoi
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /6
Giet de kokosnootolie in de kookpan.
Stap 3 /6
Bak de ui, gember en look. Voeg de wortels, pepers en currypasta toe. Meng.
Stap 4 /6
Voeg daarna de kokosmelk en het water toe.
Stap 5 /6
Snelkoken
Stap 6 /6
Voeg de paksoi en kikkererwten toe, laat daarna gedurende 2 minuten sudderen.