- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Vegetarische hamburger
Vegetarische hamburger
- Totale tijd 16min
- 10min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
2 Grote tomaten, gewassen
2 Steaks uit Seitan van 100/125g (in biologische winkels)
2 sneetje Emmentaler voor burgers
40 g Grote augurken, in plakjes gesneden
50 g Witte uien, gepeld en gesnipperd
2 tl Ketchup (of mosterd of hamburgersaus)
2 tl Olijfolie
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /8
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /8
Pel en snipper de uien.
Stap 3 /8
Snijd de tomaten in tweeën zoals hamburgerbroodjes.
Stap 4 /8
Giet de olie in de kuip.
Stap 5 /8
Laat de uien in de olie smelten. Maak de hamburgers: tomaat, saus, ui, augurk, steak, kaas, tomaat.
Stap 6 /8
Leg de tomatenburgers in de kuip (als er 6 zijn, 4 op de bodem en 2 daarop met de bovenkant ernaast). Voeg 100 ml water toe.
Stap 7 /8
Kooktijd onder druk
Stap 8 /8
Haal de burgers er voorzichtig uit. Serveer.