- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Vegetarische hamburger
Vegetarische hamburger
- Totale tijd 16min
- 10min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
4 Grote tomaten uit Marmande, gewassen
4 Steaks van seitan van 100/125 g (in blowinkel)
4 Plakje emmental voor burger
80 g Grote augurken in zacht zuur, in rondjes gesneden
100 g Witten uien, geschild en fijngesneden
4 tl Ketchup (of mosterd of saus voor burger)
2 Tlolijfolie
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Schil en snijd de uien.
Stap 3 /8
Snij de tomaten in twee als burgerbroodjes.
Stap 4 /8
Doe de olie in de kuip.
Stap 5 /8
Laat de uien smelten in de olie. Maak de burgers: basis van tomaat, saus, ui, augurk, steak, kaas, tomaat.
Stap 6 /8
Schik de tomaatburger in de kom (indien 6, leg er 4 onderaan, 2 erbovenop en hun 2 hoedjes ernaast). Voeg 10 cl water toe.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie: 6 min.
Stap 8 /8
Haal de burgers er voorzichtig uit. Dien op.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
