- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Varkensrug met sherry
Varkensrug met sherry
- Totale tijd 1u 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 1u 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
450 g Varkensrug in één stuk
1 Uien, in 2 gesneden
2 Wortelen in plakjes
2 Rapen, in 2 gesneden
1 stengel Fijngesneden bleekselderij
1 Kruidentuiltje
2 Teentje knoflook, gepeld, ontkiemd en in 2 gesneden
2 cl Sherryazijn
1 tl Grof zout
5 cl Water
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /5
Haal de kiemen van de look weg.
Stap 3 /5
Doe het vlees en de groenten in de pot. Giet er de azijn bij en voeg water toe tot alle ingrediënten ondergedompeld zijn. Doe de bouquet garni erbij. Breng het gerecht op smaak.
Stap 4 /5
Snelkookfunctie: 70 min
Stap 5 /5
Dien op met witte rijst en traditionele mosterd.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
