- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gegrilde octopus met paprika
Gegrilde octopus met paprika
- Totale tijd 50min
- 20min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
400 g Paprika's in verschillende kleuren
400 g Kerstomaatjes
5 el Olijfolie
2 tl Tijm
1 tl Paprikapoeder (zoet of gerookt)
3 el Sherryazijn
2 tl Uienpoeder
1 teentje Fijngehakte knoflook
500 g Voorgekookte octopustentakels
1 el Uienpoeder
1 teentje Fijngehakte knoflook
1 tl Tijm
1 tl Paprikapoeder (zoet of gerookt)
2 el Sherryazijn
2 el Olijfolie
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /7
Was de paprika's en de kerstomaatjes. Snijd de paprika's in dunne reepjes.
Stap 2 /7
Doe de paprika's en kerstomaatjes in een slakom. Voeg de olijfolie, de tijm, het paprikapoeder, de sherryazijn, het uienpoeder en de gehakte knoflook toe. Meng.
Stap 3 /7
Doe de octopustentakels in een andere slakom. Voeg het uienpoeder, de gehakte knoflook, de tijm, het paprikapoeder, de sherryazijn en de olijfolie toe. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 4 /7
Leg de paprika's en tomaatjes op de bakplaat. Zet de bakplaat op de middelste stand in de oven.
Stap 5 /7
Zet het apparaat aan. Activeer het programma GRILL op 200°C en stel de bereidingstijd in op 30 minuten. Druk op START.
Stap 6 /7
Leg halverwege de bereidingstijd de octopustentakels op de groenten. Ga door met bakken.
Stap 7 /7
Serveer heel warm. Opdienen met witte rijst.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
