- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Varkensrug met sherry
Varkensrug met sherry
- Totale tijd 1u 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 1u 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
450 g Varkensrug in één stuk
1 Uien, in 2 gesneden
2 Wortelen in plakjes
2 Rapen, in 2 gesneden
1 stengel Fijngesneden bleekselderij
1 Kruidentuiltje
2 Teentje knoflook, gepeld, ontkiemd en in 2 gesneden
2 cl Sherryazijn
1 tl Grof zout
5 cl Water
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /5
Haal de kiemen van de look weg.
Stap 3 /5
Doe het vlees en de groenten in de pot. Giet er de azijn bij en voeg water toe tot alle ingrediënten ondergedompeld zijn. Doe de bouquet garni erbij. Breng het gerecht op smaak.
Stap 4 /5
Snelkookfunctie: 70 min
Stap 5 /5
Dien op met witte rijst en traditionele mosterd.