Varkensrug met sherry
- Totale tijd 1u 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 1u 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
450 g Varkensrug in één stuk
1 Uien, in 2 gesneden
2 Wortelen in plakjes
2 Rapen, in 2 gesneden
1 stengel Fijngesneden bleekselderij
1 Kruidentuiltje
2 Teentje knoflook, gepeld, ontkiemd en in 2 gesneden
2 cl Sherryazijn
1 tl Grof zout
5 cl Water
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /5
Haal de kiemen van de look weg.
Stap 3 /5
Doe het vlees en de groenten in de pot. Giet er de azijn bij en voeg water toe tot alle ingrediënten ondergedompeld zijn. Doe de bouquet garni erbij. Breng het gerecht op smaak.
Stap 4 /5
Snelkookfunctie: 70 min
Stap 5 /5
Dien op met witte rijst en traditionele mosterd.