Varkensrug met sherry
Moulinex
Recept door Moulinex

Varkensrug met sherry

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 1u 25min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    1u 10min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 450 g Varkensrug in één stuk

  • 1 Uien, in 2 gesneden

  • 2 Wortelen in plakjes

  • 2 Rapen, in 2 gesneden

  • 1 stengel Fijngesneden bleekselderij

  • 1 Kruidentuiltje

  • 2 Teentje knoflook, gepeld, ontkiemd en in 2 gesneden

  • 2 cl Sherryazijn

  • 1 tl Grof zout

  • 5 cl Water

Bereiding

Stap 1 /5

Bereid de ingrediënten.

Stap 2 /5

Haal de kiemen van de look weg.

Stap 3 /5

Doe het vlees en de groenten in de pot. Giet er de azijn bij en voeg water toe tot alle ingrediënten ondergedompeld zijn. Doe de bouquet garni erbij. Breng het gerecht op smaak.

Stap 4 /5

Snelkookfunctie: 70 min

Stap 5 /5

Dien op met witte rijst en traditionele mosterd.

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228