Varkensragout op Italiaanse wijze
Moulinex
Recept door Moulinex

Varkensragout op Italiaanse wijze

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 35min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    20min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

2 personen

  • 2 teentje Look

  • 1 el Olijfolie

  • 350 g Varkensrug

  • 0.5 Fijngehakte ajuinen

  • 1 blokje Wortel

  • 0.5 blokje Selderstengel

  • 250 g Tomaten uit blik

  • 1 el Tomatenconcentraat

  • 1 blokje Rundsbouillon

  • 2 el Italiaanse kruiden

  • Zout, peper

Bereiding

Stap 1 /7

Maak de ingrediënten klaar.

  • 2teentje Look
  • 1el Olijfolie
  • 350g Varkensrug
  • 0.5 Fijngehakte ajuinen
  • 1blokje Wortel
  • 0.5blokje Selderstengel
  • 250g Tomaten uit blik
  • 1el Tomatenconcentraat
  • 1blokje Rundsbouillon
  • 2el Italiaanse kruiden
  • Zout, peper

Stap 2 /7

Hak de knoflook fijn.

  • 2teentje Look

Stap 3 /7

Giet de olijfolie in de pan.

  • 1el Olijfolie

Stap 4 /7

Bak het vlees aan weerszijden goudbruin. Voeg de ajuin en de look toe. Laat 4 minuten bakken.

  • 2teentje Look
  • 350g Varkensrug
  • 0.5 Fijngehakte ajuinen

Stap 5 /7

Voeg de rest van de ingrediënten toe. Breng het op smaak met zout en peper.

  • 1blokje Wortel
  • 0.5blokje Selderstengel
  • 250g Tomaten uit blik
  • 1el Tomatenconcentraat
  • 1blokje Rundsbouillon
  • 2el Italiaanse kruiden
  • Zout, peper

Stap 6 /7

Onder druk laten koken

Stap 7 /7

Dien op met de aardappelpuree.

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228