Varkensragout Italiaanse wijze
- Totale tijd 35min
- 15min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
2 teentje Look
1 el Olijfolie
350 g Varkensrug
0.5 Fijngehakte ajuinen
1 blokje Wortel
0.5 blokje Selderstengel
250 g Tomaten uit blik
1 el Tomatenconcentraat
1 blokje Rundsbouillon
2 el Italiaanse kruiden
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Hak de knoflook fijn.
Stap 3 /7
Giet de olijfolie in de pan.
Stap 4 /7
Bak het vlees aan weerszijden goudbruin. Voeg de ajuin en de look toe. Laat 4 minuten bakken.
Stap 5 /7
Voeg de rest van de ingrediënten toe. Breng het op smaak met zout en peper.
Stap 6 /7
Onder druk laten koken
Stap 7 /7
Dien op met de aardappelpuree.