Traditionele cheesecake
- Totale tijd 28min
- 15min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
40 g Bretonse zandkoekjes, verkruimeld
15 g Gesmolten boter
80 g Kwark
40 g Suiker
35 g Licht geklopt ei
5.5 cl Vloeibare room 35% vg
Ovenschoteltjes
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Doe de zanddeeg-botermengeling op de bodem van de schaaltjes.
Stap 3 /7
Plet de kaas met de suiker met een vork. Voeg de eieren en de room toe.
Stap 4 /7
Vul de schaaltjes met het mengsel. Dek ze een voor een af met folie.
Stap 5 /7
Zet ze in het stoommandje en plaats dit vervolgens in de kuip met 20 cl water.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie
Stap 7 /7
Laat ze potjes een nacht afkoelen voor het opdienen.