- Homepage
- Tortellini met spinazie ricotta
Tortellini met spinazie ricotta
- Totale tijd 7min
- 5min
Voorbereidingstijd - 2min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
500 g Verse tortellini, gevuld met rauwe ham
400 g Spinazie uit blik (heel of gehakt)
0.5 Ui, gepeld en fijngehakt (of fijngehakt uit de diepvries)
200 g Ricotta
4 el Gehakte walnoten (optioneel)
20 cl Groentebouillon (of water)
2 el Olijfolie
Zout, peper
Geraspte kaas (optioneel) accompagnerals garnituur
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Giet de olie erbij.
Stap 3 /6
Voeg de ui toe en laat deze lichtjes aankleuren.
Stap 4 /6
Voeg de tortellini toe. Breng op smaak met peper en zout. Giet de bouillon erbij. Voeg de spinazie en de ricotta toe zonder roeren.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Open de pan. Meng alles goed. Laat 5 minuten. Dien op met walnoten en kaas.