Spinach ricotta tortellini
- Totale tijd 1u
- 15min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 15min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
1 persoon
170 g Tortellini van ricotta en spinazie
4 stuk Gedroogde tomaat
70 g Gedroogde tomatenpuree
20 cl Vloeibare room
1 el Bieslook
Zout, peper
Accessoires
My Batchcooker Express
Bereiding
Stap 1 /6
Dit recept is bedoeld voor één reservoir van de My Batchcooker Express.
Stap 2 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 3 /6
Doe de tomatenpuree, room en bieslook in een aparte kom.
Stap 4 /6
Doe de tortellini en zongedroogde tomaten in het reservoir. Giet het mengsel van tomatenpuree, room en bieslook over de tortellini. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 5 /6
Giet 40 cl water in de kom en plaats het accessoire als het reservoir gebruiksklaar is.
Stap 6 /6
Zet de bereiding gedurende 30 minuten op de handmatige hogedrukstand.