- Homepage
- Recipe Details Page
Tongfilets op Oostendse wijze
- Totale tijd 45min
- 10min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
600 g Tongfilets
100 g Gepelde grijze garnalen
50 g Mosselen zonder schelp
40 g Bloem
40 g Zachte boter in stukjes
20 cl Halfvolle melk
20 cl Visfumet
80 g Geraspte kaas
25 g Paneermeel
Zout
Accessoires
Klopper
Bereiding
Stap 1 /9
Leg de tongfilets in een gratineerschaal.
600g Tongfilets
Stap 2 /9
Leg er mosselen en garnalen bovenop.
100g Gepelde grijze garnalen 50g Mosselen zonder schelp
Stap 3 /9
Weeg de geraspte kaas en het paneermeel af en zet aan de kant.
80g Geraspte kaas 25g Paneermeel
Stap 4 /9
Verwarm de oven voor op 180°C (op thermostaat 6).
Stap 5 /9
Doe de bloem, boter, melk en visfumet in de mengkom van de keukenmachine en bevestig de klopper. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
40g Bloem 40g Zachte boter in stukjes 20cl Halfvolle melk 20cl Visfumet Zout
Klopper
Stap 6 /9
Druk op 'Start'.
Klopper
Stap 7 /9
Giet er saus over en bestrooi het geheel met geraspte kaas en paneermeel.
Stap 8 /9
Zet 20 tot 25 minuten in de oven.
Stap 9 /9
Dien warm op.