Tomatensoep en citroengras
- Totale tijd 20min
- 15min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
1 kg Grappatomaten, gewassen en in 10 kwartjes gesneden
15 g Verse gember, gewassen en in schijfjes gesneden
3 takje Citroengras, in stukken van 2 à 3 cm gesneden
1.5 Ui, gesnipperd
Zout
90 cl Water
450 g Optie: Vermicelli van rijst of andere voorgekookte pasta
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Snipper de uien.
Stap 3 /6
Warm de olie op in de kom. Kleur de schijfjes gember en de fijngesneden ui aan zonder vetstof.
Stap 4 /6
Voeg het citroengras, de tomaten en het water toe.Voeg zout toe.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie
Stap 6 /6
Verwijder de schijfjes gember en de takjes citroengras. Versier met rijstvermicelli.