- Homepage
- Recipe Details Page
Thaise massamancurry met rundvlees
- Totale tijd 2u 20min
- 15min
Voorbereidingstijd - 2u 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
40 g Ajuin
1 cl Arachideolie
250 g Rundvlees (onderrib) of vleessaus
30 g Masaman-currypasta
6 cl Kokosmelk
200 g Aardappels
0.5 tl Bruine suiker
3 ml Vissaus
Blaadjes verse koriander
Rijst
Accessoires
Menger
Bereiding
Stap 1 /5
Snijd het rundvlees in stukjes van 3 cm. Zet het even apart.
250g Rundvlees (onderrib) of vleessaus
Stap 2 /5
Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes van 2,5 cm. Zet het even apart.
200g Aardappels
Stap 3 /5
Doe de gepelde en gehakte ajuinen en de olie in de kom van de keukenmachine met de menger. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
40g Ajuin 1cl Arachideolie
Menger
Stap 4 /5
Doe het rundvlees, de currypasta en de kokosmelk in de kom. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'. Voeg na de pieptoon de aardappels, de suiker en de vissaus toe. Meng goed.
30g Masaman-currypasta 6cl Kokosmelk 0.5tl Bruine suiker 3ml Vissaus
Menger
Stap 5 /5
Doe alles in een dienschaal. Bedek met korianderblaadjes en dien op met rijst.
bladje Blaadjes verse koriander Rijst