Thaise massamancurry met rundvlees
- Totale tijd 2u 20min
- 15min
Voorbereidingstijd - 2u 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
40 g Ajuin
1 cl Arachideolie
250 g Rundvlees (onderrib) of vleessaus
30 g Masaman-currypasta
6 cl Kokosmelk
200 g Aardappels
0.5 tl Bruine suiker
3 ml Vissaus
Blaadjes verse koriander
Rijst
Accessoires
Menger
Bereiding
Stap 1 /5
Snijd het rundvlees in stukjes van 3 cm. Zet het even apart.
Stap 2 /5
Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes van 2,5 cm. Zet het even apart.
Stap 3 /5
Doe de gepelde en gehakte ajuinen en de olie in de kom van de keukenmachine met de menger. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /5
Doe het rundvlees, de currypasta en de kokosmelk in de kom. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'. Voeg na de pieptoon de aardappels, de suiker en de vissaus toe. Meng goed.
Stap 5 /5
Doe alles in een dienschaal. Bedek met korianderblaadjes en dien op met rijst.