- Homepage
- Recipe Details Page
Thaise kip met rode curry en chilipeper
- Totale tijd 35min
- 10min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
40 g Ajuin
1 cl Arachideolie
25 g Rode chilipeper
200 g Kip
6 cl Kokosmelk
20 g Thaise rode currypasta
Verse koriander
Rijst
Accessoires
Menger
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de geschilde en fijngehakte ajuin en de olie in de kom met de mengstaaf. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
40g Ajuin 1cl Arachideolie
Menger
Stap 2 /4
Voeg het fijngehakte chilipepertje zonder zaadlijsten, de fijngehakte kip, de kokosmelk en de currypasta toe.
25g Rode chilipeper 200g Kip 6cl Kokosmelk 20g Thaise rode currypasta
Stap 3 /4
Meng om een homogene bereiding te krijgen. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Menger
Stap 4 /4
Bedek met korianderblaadjes en dien op met rijst.
bladje Verse koriander Rijst