- Homepage
- Stoofvlees
Stoofvlees
- Totale tijd 2u 21min
- 10min
Voorbereidingstijd - 2u 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
Ingrediënten
4 personen
800 g Rundvlees (schoudermuis)
330 g Ajuinen
6 g Look
5 cl Olie
150 g Spekjes
1 el Maïzena®
15 cl Rundsbouillon
70 cl Bruin bier
30 g Peperkoek
10 Roze peperbessen
1 tuiltje Gemengde kruiden
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de gepelde ajuin en look in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 2 /5
Bevestig de mengstaaf. Voeg de olie en de spekjes toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 3 /5
Los de Maïzena® op in de bouillon in een apart kommetje.
Stap 4 /5
Doe het mengsel van bouillon en Maïzena®, het bier, het vlees, de peperkoek, de roze peperbessen en de gemengde kruiden in de kom van de keukenmachine. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /5
Dien warm op met gestoomde appels of tagliatelle.