- Homepage
- Recipe Details Page
Stoofvlees
- Totale tijd 2u 21min
- 10min
Voorbereidingstijd - 2u 11min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
800 g Rundvlees (schoudermuis)
330 g Ajuinen
6 g Look
5 cl Olie
150 g Spekjes
1 el Maïzena®
15 cl Rundsbouillon
70 cl Bruin bier
30 g Peperkoek
10 Roze peperbessen
1 tuiltje Gemengde kruiden
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de gepelde ajuin en look in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
330g Ajuinen 6g Look
Ultrablade hakmes
Stap 2 /5
Bevestig de mengstaaf. Voeg de olie en de spekjes toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
5cl Olie 150g Spekjes
Menger
Stap 3 /5
Los de Maïzena® op in de bouillon in een apart kommetje.
1el Maïzena® 15cl Rundsbouillon
Stap 4 /5
Doe het mengsel van bouillon en Maïzena®, het bier, het vlees, de peperkoek, de roze peperbessen en de gemengde kruiden in de kom van de keukenmachine. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
800g Rundvlees (schoudermuis) 70cl Bruin bier 30g Peperkoek 10 Roze peperbessen 1tuiltje Gemengde kruiden
Menger
Stap 5 /5
Dien warm op met gestoomde appels of tagliatelle.