Stoofpotje van konijn met citroengras
- Totale tijd 55min
- 5min
Voorbereidingstijd - 50min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
700 g Konijnenbout
70 g Middelgrote sjalotten
10 g Vers citroengras
2 tl Verse gember
3 cl Olijfolie
7 cl Limoensap
27 cl Kalfsfond
2 tl Maïzena®
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes Menger
Bereiding
Stap 1 /6
Snij het citroengras in fijne schijfjes. Zet apart.
Stap 2 /6
Los in een kommetje de Maïzena® op met de kalfsfond. Zet aan de kant.
Stap 3 /6
Doe de gepelde sjalotten en de gember in de kom van de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /6
Vervang het Ultrablade-hakmes door de mengstaaf. Voeg de olijfolie toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /6
Voeg het citroengras, het kalfsfond/Maïzena®-mengsel, de konijn en het citroensap toe. Breng op smaak met zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 6 /6
Dien onmiddellijk op met rijst.