Sorbet van meloen en munt
- Totale tijd 6u 10min
- 10min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 6u
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
440 g Meloen
8 bladje Munt
1 Eiwit
15 g Poedersuiker
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /5
Pel de meloen, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes. Leg de meloenblokjes in een schaal zodat ze niet over elkaar liggen.
Stap 2 /5
Voeg de muntblaadjes toe en zet minimaal zes uur in de diepvriezer.
Stap 3 /5
Doe de diepgevroren meloen in de kom met het kneed-/breekmes. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 4 /5
Breng de bereiding naar het midden van de keukenmachine. Voeg het eiwit en de poedersuiker toe. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
Stap 5 /5
Dien onmiddellijk op.