Soep van snijbiet en erwtjes
- Totale tijd 16min
- 10min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
200 g Erwtjes, vers of diepvries
250 g Snijbiet, gewassen en fijngehakt
2 stengel Selderijstengel, gewassen en fijngehakt
40 g Feta, verkruimeld
2 Bosui, gewassen en versnipperd
70 cl Groentebouillon (of water)
0.66 tl Suiker
20 g Boter
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Was en snijd de snijbiet fijn (groen en wit).
Stap 3 /8
Was en snijd de selderijstengel.
Stap 4 /8
Doe de boter in de kuip.
Stap 5 /8
Laat de boter smelten. Voeg de snijbiet en de bosui toe. Goed mengen zodat de groenten bedekt zijn met de boter.
Stap 6 /8
Doe alle overige ingrediënten, behalve de feta, in de kuip.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie
Stap 8 /8
Voeg de verkruimelde feta toe. Dien op.