Soep van mul en hondshaai
- Totale tijd 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
4 Mulfilets, in 4 gesneden
4 Trostomaten, in 4 stukken
0.5 Ui, fijngesnipperd
2 Klein worteltje, gehakt
200 g Venkel, in blokjes gesneden
2 Plakken hondshaai, zonder graten, in blokjes van 2 cm gesneden
1 dosis Saffraan
40 cl Water
2 el Olie
Rouille en croutons als gartinuur
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Hak de wortelen.
Stap 3 /8
Peel en snipper de ui.
Stap 4 /8
Doe de olie in de kuip.
Stap 5 /8
Laat de graten en koppen een paar minuten aankleuren. Giet er water bij. Filter. Doe de verkregen bouillon in de kuip.
Stap 6 /8
Voeg de groenten, saffraan en hondshaai toe. Breng het gerecht op smaak. Meng alles goed.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie
Stap 8 /8
Mix alles goed. Voeg de mulfilets toe. Laat 5 min. rusten. Dien op met rouille en croutons.