Siciliaanse caponata met rozijnen - Vacuüm - Recepten iCookeo 9in1 | Moulinex
Moulinex
Recept door Moulinex

Siciliaanse caponata met rozijnen - Vacuüm

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 5u 15min
  • Voorbereidingstijd
    15min
  • Gaartijd
    5u
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

6 personen

  • 420 g Aubergine

  • 60 g Selderijstengels

  • 120 g Ajuin

  • 250 g Tomaten

  • 3 Look

  • 75 g Groene olijven

  • 45 g Rozijnen

  • 7.5 cl Olijfolie

  • 6 el Balsamicoazijn

  • 3 el Tomatenconcentraat

  • 1.5 tl Poedersuiker

  • 3 el Gehakte basilicum

  • Zout, peper

Bereiding

Stap 1 /6

Maak de ingrediënten klaar.

  • 420g Aubergine
  • 60g Selderijstengels
  • 120g Ajuin
  • 250g Tomaten
  • 3 Look
  • 75g Groene olijven
  • 45g Rozijnen
  • 7.5cl Olijfolie
  • 6el Balsamicoazijn
  • 3el Tomatenconcentraat
  • 1.5tl Poedersuiker
  • 3el Gehakte basilicum
  • Zout, peper

Stap 2 /6

Meng alle ingrediënten tot een homogene massa in een kom.

  • 420g Aubergine
  • 60g Selderijstengels
  • 120g Ajuin
  • 250g Tomaten
  • 3 Look
  • 75g Groene olijven
  • 45g Rozijnen
  • 7.5cl Olijfolie
  • 6el Balsamicoazijn
  • 3el Tomatenconcentraat
  • 1.5tl Poedersuiker
  • 3el Gehakte basilicum
  • Zout, peper

Stap 3 /6

Verdeel het mengsel over één of meerdere sous-videzakjes. Sluit vacuüm af.

Stap 4 /6

Doe 3L water in de pan. Leg de zakjes in het water.

Stap 5 /6

Vacuüm ondergedompeld koken.

Stap 6 /6

Verwijder de zakjes. Maak ze open. Dien warm op.

Roerblad SS-185951

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Haak SS-186228