Siciliaanse caponata met rozijnen - Vacuüm
- Totale tijd 5u 15min
- 15min
Voorbereidingstijd - 5u
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
420 g Aubergine
60 g Selderijstengels
120 g Ajuin
250 g Tomaten
3 Look
75 g Groene olijven
45 g Rozijnen
7.5 cl Olijfolie
6 el Balsamicoazijn
3 el Tomatenconcentraat
1.5 tl Poedersuiker
3 el Gehakte basilicum
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Meng alle ingrediënten tot een homogene massa in een kom.
Stap 3 /6
Verdeel het mengsel over één of meerdere sous-videzakjes. Sluit vacuüm af.
Stap 4 /6
Doe 3L water in de pan. Leg de zakjes in het water.
Stap 5 /6
Vacuüm ondergedompeld koken.
Stap 6 /6
Verwijder de zakjes. Maak ze open. Dien warm op.