- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Chashu van varken - Vacuüm
Chashu van varken - Vacuüm
- Totale tijd 6u 15min
- 15min
Voorbereidingstijd - 6u
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
6 el Sojasaus
1.5 el Vloeibare honing
1.5 el Dashipoeder
1.5 el Mirin
45 cl Water
30 g Gember
6 teentje Look
1.5 Fijngehakte lente-ui
Peper van de molen
750 g Opgerold buikspek
600 g Gekookte ramen
3 Gepocheerd ei, doormidden gesneden
6 el Groen van de lente-ui, fijngehakt
Bereiding
Stap 1 /6
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /6
Meng de vloeistoffen en de smaakmakers in een aparte kom.
Stap 3 /6
Leg het vlees in een sous-videzakje en voeg het mengsel toe. Trek het zakje vacuüm.
Stap 4 /6
Giet 3L water in de kom. Dompel de zakjes in het water.
Stap 5 /6
Vacuüm ondergedompeld koken.
Stap 6 /6
Haal het zakje eruit en maak open. Giet de zeer warme bouillon over de ramen. Snijd het vlees. Dien op met de eieren en de lente-ui.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
