Salade van rijst met garnalen
- Totale tijd 26min
- 20min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
200 g Thaise rijst of basmatirijst, gespoeld
30 cl Water
25 Bevroren gamba's gepeld
200 g Uitgelekte maïs
400 g Gepelde, ontkernde komkommer in blokjes gesneden
140 g Mayonaise
40 g Ketchup ©
2 tl Whisky of cognac (optie)
10 druppel Tabasco © (optioneel)
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /5
Maak de saus: meng mayonaise, tabasco, tomatenconcentraat, whisky, ketchup, peper en zout. Zet ze op een koele plek.
Stap 3 /5
Doe de rijst, het water, de gamba's, peper en zout in de pot.
Stap 4 /5
Snelkookfunctie
Stap 5 /5
Zet in de koeling. Voeg komkommer en maïs toe. Dien op met de saus.