- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Garnalen met honing en srirachasaus met gebakken rijst
Garnalen met honing en srirachasaus met gebakken rijst
- Totale tijd 30min
- 15min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
6 personen
SAUS INGREDIËNTEN:
127.5 g Honing
75 g Mayonaise
3 tl Theelepels sriracha
1.5 el Sojasaus
VIS INGREDIËNTEN:
1.5 Ei
90 g Bloem
675 g Garnalen
1.5 el Olijfolie
Zout, peper
BIJGERECHT INGREDIËNTEN:
600 g Gekookte rijst
300 g Diepvriesgroenten (wortelen, broccoli, suikermaïs)
10.5 cl Sojasaus
1.5 el Olie
3 Eieren
Bereiding
Stap 1 /8
Meng in een kom de honing, mayonaise, srirachasaus en sojasaus. Zet aan de kant. Klop het ei los in een diep bord. Doe de bloem in een ander diep bord. Doop de garnalen in het eimengsel en vervolgens in de bloem.
Stap 2 /8
Meng in een kom de gekookte rijst met de groenten, sojasaus en olie. Voeg de eieren toe en meng nogmaals door elkaar.
Stap 3 /8
Zet lade 1 aan. Leg de garnalen op de plaat in lade 1 en druk ze goed aan. Bestrijk met olijfolie.
Stap 4 /8
Zet lade 2 aan. Plaats de rijst in de mand.
Stap 5 /8
Druk op SYNC zodat beide op hetzelfde moment klaar zijn. Druk op START om beide kookprocessen te starten.
Stap 6 /8
Schud het mandje halverwege het kookproces om de gebakken rijst te mengen.
Stap 7 /8
Controleer of de rijst goed gaar is en bak deze indien nodig nog een paar minuten extra.
Stap 8 /8
Serveer de garnalen met de rijst. Probeer ook eens met pittige saus.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
