Rundvlees met kastanjes
- Totale tijd 1u 15min
- 15min
Voorbereidingstijd - 1u
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
1.2 kg In stukken gesneden gesmoord rundsvlees
6 Uien, gepeld en versnipperd
1.5 stengel Fijngehakte selder
450 ml Bier
30 cl Rundsvleesbouillon
150 g Gekookte fijngesneden kastanjes
3 el Olijfolie
Zout, peper
Peterselie
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /6
Giet de olie in de pan.
Stap 3 /6
Bak het rundsvlees tot het goudbruin is. Zet vervolgens opzij. Blus de pan met een beetje bier en stoof daarna de uien en selder.
Stap 4 /6
Voeg het rundsvlees, de champignons, de bouillon en het resterende bier toe.
Stap 5 /6
Snelkoken
Stap 6 /6
Besprenkel met fijngehakte peterselie.