Rundvlees korma express
- Totale tijd 10min
- 10min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
1.2 kg Rumsteak in blokjes van 2 cm
2 Ui(en), gepeld en gesnipperd
40 g Geclarifieerde boter
250 ml Yoghurt natuur
6 el Koriander, gewassen en fijngehakt
60 g Amandelpoeder
12 g Verse gember, geraspt
1 tl Garam masala (kruidenmengeling)
1 tl Kaneelpoeder
1 tl Gemalen Spaanse peper
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Peel en snipper de uien.
Stap 3 /8
Was en hak de koriander fijn.
Stap 4 /8
Rasp de verse gember.
Stap 5 /8
Mix de kruiden, de amandelen, de yoghurt, de gember en de peper. Zet opzij.
Stap 6 /8
Voeg de boter en de ui in de kom.
Stap 7 /8
Bak gedurende 1 min. Voeg het vlees toe. Laat het vlees langs alle kanten aankleuren. Voeg de marinade toe. Laat nog 2 min koken.
Stap 8 /8
Voeg de fijngehakte koriander toe en dien op met rijst of naanbrood.