- Homepage
- Recipe Details Page
Rundsstoofpot met wortelen
- Totale tijd 1u 5min
- 15min
Voorbereidingstijd - 50min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
600 g Rundsstoofvlees in blokjes gesneden
1 Ui, gepeld en gesnipperd
2 teentje Knoflook, ontdaan van kiem en geplet
250 g Witte champignons, gepeld en fijngesneden
4 Wortelen, geschild en in schijfjes gesneden
25 cl Witte wijn
2 el Olijfolie
1 el Maizena
15 cl Kalfsfond
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
600g Rundsstoofvlees in blokjes gesneden 1 Ui, gepeld en gesnipperd 2teentje Knoflook, ontdaan van kiem en geplet 250g Witte champignons, gepeld en fijngesneden 4 Wortelen, geschild en in schijfjes gesneden 25cl Witte wijn 2el Olijfolie 1el Maizena 15cl Kalfsfond Zout, peper
Stap 2 /6
Doe de olie in de pot.
2el Olijfolie
Stap 3 /6
Laat de uien aankleuren.Voeg de look en het vlees toe.Kook enkele minuten en roer om het vlees aan te kleuren.
600g Rundsstoofvlees in blokjes gesneden 1 Ui, gepeld en gesnipperd 2teentje Knoflook, ontdaan van kiem en geplet
Stap 4 /6
Voeg de witte wijn toe.Schraap de aanbaksels van de bodem en randen.Voeg de andere ingrediënten toe.Voeg een beetje zout en peper toe.
250g Witte champignons, gepeld en fijngesneden 4 Wortelen, geschild en in schijfjes gesneden 25cl Witte wijn 15cl Kalfsfond Zout, peper
Stap 5 /6
Snelkookfunctie.
Stap 6 /6
Bind de saus met de maïzena door op de stand 'bruinen' te zetten zodat de saus indikt.
1el Maizena