- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Rundsstoofpot met wortelen
Rundsstoofpot met wortelen
- Totale tijd 1u 5min
- 15min
Voorbereidingstijd - 50min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
600 g Rundsstoofvlees in blokjes gesneden
1 Ui, gepeld en gesnipperd
2 teentje Knoflook, ontdaan van kiem en geplet
250 g Witte champignons, gepeld en fijngesneden
4 Wortelen, geschild en in schijfjes gesneden
25 cl Witte wijn
2 el Olijfolie
1 el Maizena
15 cl Kalfsfond
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Doe de olie in de pot.
Stap 3 /6
Laat de uien aankleuren.Voeg de look en het vlees toe.Kook enkele minuten en roer om het vlees aan te kleuren.
Stap 4 /6
Voeg de witte wijn toe.Schraap de aanbaksels van de bodem en randen.Voeg de andere ingrediënten toe.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie.
Stap 6 /6
Bind de saus met de maïzena.