Runderragoût met vier kruiden
- Totale tijd 45min
- 20min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
300 g Rundswangen in reepjes
220 g Diepgevroren erwten
1 Wortelen, geraspt en in stukken gesneden
0.5 Ui, gepeld en gehakt
1 tl Tomatenconcentraat
150 g Tomaten, gewassen en in grove stukken gesneden
0.5 tl Vierkruidenpoeder
1 el Plantaardige olie
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Doe de olie in de kuip.
Stap 3 /6
Voeg de ui toe. Bakken totdat die glazig is. Voeg het concentraat toe. Meng alles goed. Bak gedurende 1 min.
Stap 4 /6
Voeg de andere ingrediënten en 10 cl water toe. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie: 25 min.
Stap 6 /6
Dien op.