- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Runderragout met vier kruiden
Runderragout met vier kruiden
- Totale tijd 43min
- 20min
Voorbereidingstijd - 23min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
600 g Rundswangen in reepjes
440 g Diepvrieserwten
2 Wortelen, geschild en in schijfjes gesneden
1 Ui, gepeld en gesnipperd
2 tl Tomatenconcentraat
500 g Tomaten, gewassen en in grote stukken gesneden
1 tl Vierkruidenpoeder
2 el Plantaardige olie
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /7
Bereiding van de ingrediënten.
Stap 2 /7
Hak een tomaat fijn.
Stap 3 /7
Doe de olie in de pot.
Stap 4 /7
Voeg de ui toe.Bakken totdat die glazig is.Voeg het concentraat toe.Meng alles goed.Laat dit nog 1 minuten koken.
Stap 5 /7
Voeg de andere ingrediënten en 10 cl water toe.Breng op smaak met peper en zout.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie.
Stap 7 /7
Dien op.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
