- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Romige risotto met sesam en pastinaak
Romige risotto met sesam en pastinaak
- Totale tijd 22min
- 15min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (22)
Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
200 g Risottorijst
350 g Pastinaken, geschild en in blokjes gesneden (kern verwijderd)
60 g Witte ui, fijngesnipperd
6 cl Zoete witte wijn
2 teentje Gepelde knoflook, ontdaan van kiem en fijngehakt
50 cl Groentebouillon
2 tl Sesampasta, wit (optioneel)
2 tl Sesamzaad, geroosterd
12 cl Vloeibare room
2 el Olijfolie
Bereiding
Stap 1 /6
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /6
Doe de olie in de pot.
Stap 3 /6
Voeg de rijst toe en laat deze glazig worden.Voeg de ui en knoflook toe en daarna de witte wijn.Kook tot de wijn verdampt is.
Stap 4 /6
Voeg de pastinaak, sesampasta, bouillon, een beetje zout en peper toe.
Stap 5 /6
Snelkookfunctie.
Stap 6 /6
Voeg de room toe, houd 3 min warm, voeg de geroosterde sesam toe.Dien op.