- Homepage
- Recipe Details Page
Rode pesto
- Totale tijd 10min
- 10min
Voorbereidingstijd - 0min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
4 personen
200 g Gedroogde tomaten
6 g Look
30 g Pijnboompitten
25 cl Olijfolie
40 g Basilicum
Zout
Accessoires
Ultrablade hakmes
Bereiding
Stap 1 /4
Doe de gedroogde tomaten, de gepelde look, de pijnboompitten, de olijfolie en de basilicum in de keukenmachine met het Ultrablade-hakmes. Breng op smaak met peper en zout. Sluit het deksel met de vulstop en druk op 'Start'.
200g Gedroogde tomaten 6g Look 30g Pijnboompitten 25cl Olijfolie 40g Basilicum Zout
Ultrablade hakmes
Stap 2 /4
Schraap de randen van de keukenmachine met de spatel en breng de bereiding naar het midden. Sluit het deksel en klik op 'Start'.
Ultrablade hakmes
Stap 3 /4
Doe de bereiding in een bokaal en bewaar in de koelkast.
Stap 4 /4
Dien op met pasta of op een boterham.