Risotto met prei en citroen
- Totale tijd 30min
- 5min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
1 blokje Groentebouillon
50 cl Water
2.5 Prei
0.5 Ui
3 el Paneermeel
0.5 Citroen
150 g Arborio rijst
8 cl Witte wijn
1 pak Parmezaanse kaas
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /7
Snijd de uien en prei fijn.
Stap 3 /7
Bak de uien. Voeg de prei, zout en peper toe en laat nog 5 minuten koken. Voeg de rijst toe en bak tot deze doorschijnend is.
Stap 4 /7
Voeg de wijn toe en laat deze verdampen. Voeg het water en de bouillon toe.
Stap 5 /7
Koken onder druk.
Stap 6 /7
Voeg de Parmezaanse kaas toe en meng goed.
Stap 7 /7
Bestrooi met citroenschil en paneermeel.Eet smakelijk.