- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto met paddenstoelen en Parmezaanse kaas
Risotto met paddenstoelen en Parmezaanse kaas
- Totale tijd 40min
- 15min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
75 g Paddenstoelenmix
2 el Olijfolie
0.5 Ui
160 g Risottorijst
6 cl Witte wijn
90 cl Groentebouillon
20 g Zachte boter
20 g Parmezaanse kaas
Zout en peper
0.5 el Peterselie
Bereiding
Stap 1 /9
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /9
Plaats het roerblad in de kom.
Stap 3 /9
Giet de olijfolie in de kom.
Stap 4 /9
Voeg de uien, paddenstoelen, rijst en zout toe. Bak 4 min.
Stap 5 /9
Voeg de witte wijn toe en laat 1 min. inkoken.
Stap 6 /9
Voeg de groentebouillon toe.
Stap 7 /9
Kook de risotto.
Stap 8 /9
Voeg de boter en Parmezaanse kaas toe en laat 2 minuten koken.
Stap 9 /9
Pas de kruiden aan en werk af met de gehakte peterselie. Dien warm op.